HooligansMotors LadyRider Motoros Kendők CustomChrome Felvarrók Harley Davidson Online Hooligans Tattoo

Női motoros ruházat, felszerelés, kiegészítők
Motoros táskák, ékszerek

   

  Kezdőlap
Szállítás, garancia   |   Adatkezelés   |   Kapcsolat    
Termékeink
AKCIÓS TERMÉKEK
RETRO BROWN - Motoros Bölénybőr oldaltáska

97 200 Ft


EGYEDI MEGJELENÉSÉBEN. RITKA SZÉP EREDETI BARNA VASTAG BŐLÉNYBŐRBŐL KÉSZÜLT MOTOROS OLDALTÁSKA! HA ESTELEG MOTOROS KIEGÉSZITŐID BARNÁK, AKKOR AZÉRT!

HA FEKETÉK ÉS A TÁSKA AZ EGYETLEN BARNA BŐR AMI A MOTORODON VAN AZÉRT! IGY VAGY ÚGY FELDOBJÁK AZ EGÉSZ MOTOROD MEGJELENÉSÉT! IGÉNYES MIG STRAPABIRÓ! VISZONT KIÁLLJA AZ IDŐJÁRÁS ÉS ÉLET STILUSOD PROBÁIT!

SOSEM FOGNAK MEGJELENNI A KARCOK ÉS SÚRLÓDÁSOK MINT EGY FEKETE TÁSKÁN ÉS MINDEN VALOSZINŰSÉGGEL MÉG A MOTORODAT IS TÚL ÉLI DE AZ NEMIS AKKORA BAJ!

KÉPZELD EL, HOGY CUCCAIDDAL TELI PAKOLVA A MOTOROD OLDALÁRA CSATOLVA GURULSZ BE A KÖVETKEZŐ TALÁLKOZÁSRA BARÁTAIDDAL ÉS AMIKOR MINDENKI MÁS A SZERSZÁMAIÉRT NYÚL TE EGYSZERŰEN LE CSATOLOD TÁSKÁIDAT AMIT MINDENKI IDÁIG IS NÉZETT ÉS MINT BŐRÖNDÖKNÉL ODA ÁLLSZ MELLÉJÜK ÉS AZT KÉRDEZIK HOGY HONNAN VETTED? ÉS HOGY TE MÁR AZ ELSŐ SÖRÖDET ISZOD? T... EGYSZERŰEN ELŐVESZED A BICSKÁDAT ÉS AZT MONDOD! VÁGD LE AZT A SZART! ITT EGY SÖR BARÁTOM ÉS HAZA FELÉ BEUGRUNK TAMÁSHOZ MAJD VESZÜNK NEKED IS EGYET!


Klasszikus stílusú, 24 LIETERES motoros táska. Erős, vízhatlan bélés gondoskodik a még hosszabb élettartamról. Oldaltáska szett (2 táska/szett). Az csatok alatt gyorskioldóval, a gyorsabb kinyitás érdekében. Felűlmúlhatatlan klasszikus, kinézet! Minőségi motoros kellékek a Hooligans Motors-tól. Termék jellemzők:A legerősebb, 4.5-5 mm-es Bőlénybőrből készűlt. Rozsdamentes fém kiegészítők. Dupla, gyorskioldós csatok mindkét oldalon.

42 CM HOSSZÚ

18 SZÉLES

30 MAGAS

AZ ÉLETED BELE FÉR! HA CSAK EGY KIRUCANÁSRA,AKKOR IS!

MADE IN THE U.S.A

Hooligans Motors! Motorosok kedvenc webshopja! Garantált minőség!

Forduljon hozánk bizalommal! HOOLIGANS MOTORS

MOTOROSOKTÓL MOTOROSOKNAK!


RETRO BROWN - Motoros Bölénybőr oldaltáska
RETRO BROWN - Motoros Bölénybőr oldaltáska
Belépés
E-mail cím:
 
Jelszó:
 
        Regisztráció

Keresés
Kategória:
 
Kifejezés:
 
Ár:
    -  

Kosár
Az ön kosara
jelenleg még üres.

Nyelv

English

Elérhetőségeink
06-20/402-1700
info@ladyrider.hu
© LadyRider.hu
06-20/402-1700 | info@ladyrider.hu